Header Ads

Ο σκηνοθέτης του Cabin in the Woods επιτέλους σε νέα ταινία!


Πρέπει να παραδεχτώ ότι ποτέ δε κατάλαβα προς τι ο τόσος θόρυβος για το The Cabin in the Woods, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Drew Goddard, γνωστού μέχρι τότε ως σεναριογράφου σε σειρές όπως Lost και Alias.

Εν πάση περιπτώσει, το όνομά του έκτοτε ενεπλάκη με πολλά projects, χωρίς όμως κάποιο απ’ αυτά να προχωρήσει με αποτέλεσμα να συνεχίζει τη καριέρα του ως σεναριογράφος των World War Z, The Martian και της σειράς Daredevil.

Φαίνεται όμως ότι έφτασε η ώρα για να ξανακάτσει πίσω από τη κάμερα για μια νέα πρωτότυπη δική του ταινία με τίτλο Bad Times at the El Royale, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η ταινία θα λαμβάνει χώρα σε ένα μοτέλ δίπλα στη λίμνη Tahoe της California στη δεκαετία του ’60.

Όσο για το cast, σε διαπραγματεύσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται ο Jeff Bridges για το ρόλο ενός αποτυχημένου ιερέα και ο Chris Hemsworth, με τον οποίον είχε ξανασυνεργαστεί και στο Cabin.
Περιμένουμε νεότερα προσεχώς..

Αναδημοσίευση από FilmBoy.